Nieuws

SUCCESVOLLE SECOND HOME BEURS 2016

Vorige week hebben wij weer een prima beurs gehad in de Jaarbeurs te Utrecht. Weer vele geinteresseerde mensen gesproken en de eerste bezoekafspraken zijn reeds gepland.

Wij willen iedereen hartelijk danken voor de leuke gesprekken en zien uit naar de volgende beurs in 2017.

BELASTINGHEFFING TWEEDE WONING

Heeft u vermogen in box 3 dan betaalt u jaarlijks 1,2% inkomstenbelasting over de waarde van uw bezittingen verminderd met eventuele schulden. Per 1 januari 2017 zal de belastingheffing in box 3 echter wijzigen. Om te ontsnappen aan deze vermogensrendementsheffing, kunt u overwegen te investeren in een vakantiewoning in het buitenland. Over uw buitenlandse woning betaalt u namelijk geen belasting in Nederland.

HUIZENMARKT OOSTENRIJK


De huizenmarkt in Oostenrijk is redelijk stabiel te noemen vergeleken bij de verkoop van huizen in Nederland. Evenwichtige markt waar geen daling is te zien. De prijzen zijn zelfs omhoog gegaan.In deze crisistijd van Europa wil je stabiliteit en zekerheid. Dat vindt je in Oostenrijk.

RENTE HYPOTHEEK

Door onze goede contacten met een aantal Oostenrijkse banken kunnen wij u behulpzaam zijn bij het verkrijgen van een hypotheek om uw woning in Oostenrijk aan te kopen. Ook wanneer u uw eigen woning wilt laten ontwikkelen door Alpine Real Estate kunnen wij u begeleiden om daarvoor een hypotheek te krijgen.

De hypotheekrente varieren momenteel tussen de 1,375% en 2%.